Услуги.

Уеб дизайн

Ако имате нужда от изработка на сайт и визуално вдъхновение – Вие сте на правилното място. От идея до съвършенство във всеки детайл, ние ще сме до Вас през целия процес от изграждането на новия Ви сайт.

С какво можем да Ви бъдем полезни:

Уеб дизайн
Изработка на уеб сайт
Електронни магазини
Уеб портали
Front & back-end разработки
Лендинг страници

Услугите ни са насочени към създаване на дигитални продукти, но не се изчерпват единствено с тях.

ВЪНШНА, ИНТЕРИОРНА И ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА. РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ.

Този вид реклама е изключително ефективна предвид многобройната аудитория, до която има достъп, да бъде забелязана и запомнена. Носители на информация при външна реклама са: билбордове, транспаранти, ролбанери, светещи и несветещи надписи, информационни и указателни табла и табелки, надписи и изображения от едноцветно и напечатано обикновено, перфо фолио, винил, полипропиленов филм. Брандиране на превозни средства. РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ. Хората искат да бъдат различни и да показват своята индивидуалност чрез облеклото си. Тениски за подарък, за концерт, за отбор, за състезание и обучение, за лично събитие с персонализация. Хавлия за плажа по дизайн и желание на клиента. Ние ще изпълним Вашите поръчки коректно и в срок!

ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ НА ТЕНИСКИ

За дигитален печат върху текстил съществуват два основни типа технологии - директен и трансферен печат. Директен печат върху текстил, на английски DTG или Direct-to-Garment Текстилното изделие се поставя на специална поставка (маса), която позволява въвеждането му в принтера. Може да се печата на кройки или на готови изделия, а когато говорим за индустриална употреба, може да се печата директно върху плат на топове/ролки. И в двата случая става дума за машини, използващи мастиленоструйната технология или ink-jet. Мастилото е течно, а нанасянето му върху плата става посредством специална печатаща глава, която изстрелва миниатюрни капчици от разстояние 2-3 мм, без да допира плата. Принтер, който може дa печата на тениски и други изделия, както и на кройки, с максимален размер на печатното поле 40,5 / 50,5 cm e Epson SureColor F2000. Важно е да се отбележи, че той може да печата върху бели, светли, ярко-оцветени, тъмни и черни материи, защото има и бяло мастило, което позволява изолирането на цвета на текстила с бяла „подложка“. Когато се печата върху светъл и бял текстил, не е необходимо да се използва бяло мастило, а текстилът не се обработва по никакъв начин (освен да се приглади). При ярките, тъмния и черния текстил е нужно преди печат, върху изделието да се напръска специален оптимизатор, който има функцията да превърне моментално капчиците от бяло мастило в гъст гел, когато те достигнат повърхността на текстила. Така те остават върху текстила, образувайки плътна бяла „подложка“, покриваща цвета на фона. На втори слой принтерът нанася цветните мастила. И в двата случая отпечатаното изображение трябва да премине през термично фиксиране, на термопреса или в сушилен тунел. Тогава мастилото става устойчиво на пране до 40 градуса.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН. КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ И ФИРМЕН СТИЛ.

Вашата корпоративна идентичност е фирменият стил, който съдържа в себе си най-важната и полезна информация – фирмено лого и координати за връзка. Това е ежедневно използваната акциденция – визитки, фирмени бланки и папки, пощенски пликове, хартиени торби и блокноти за бележки. При създаване графичен дизайн на корпоративна идентичност основните елементи, използвани от дизайнера са Вашето фирмено лого, фирмен цвят или цветове и предпочитан шрифт. В зависимост от това в кой бранш ще се рекламира фирмата Ви, се определя типът на Вашата корпоративна идентичност: - по-строг – за финанси, медицина, бизнес, образование, консултантски услуги - по-елегантен – за хотели, обзавеждане, ресторанти, мода, стил и красота - по-ярък и атрактивен – за търговия, спорт, туризъм, свободно време. На базата на избраната от Вас корпоративна идентичност се изгражда цялостното Ви рекламно присъствие – уеб сайт, рекламни визитки и брошури, информационни листовки и стикери, транспортна и външна реклама.

БРАНДИНГ

Брандът не е само лого. Той е цялостното усещане, историята и преживяването на вашия бизнес. Добре управляваният бранд е система от свързани елементи, функциониращи заедно като единен организъм. Той не само повишава стойността на компанията ви, но води и до създаване на лоялност в клиентите ѝ.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Най-традиционната и може би най-използваната форма за реклама е печатната реклама. Чрез съвременните технологии за печат тя се реализира лесно и е много въздействаща при професионално изпълнен дизайн. Изборът на подходящите печатни изделия става след определяне на целта и бюджета на рекламната кампания. ВИЗИТКИ, ФЛАЕРИ, ЛИСТОВКИ Сравнително евтини изделия, подходящи за масово и бързо представяне на продукт или услуга. Разбира се, тук са важни дизайнът и съдържанието им! ДИПЛЯНИ Дипляната е по-скъпо изделие. Оригиналното сгъване и по-голямата площ за представяне я правят подходяща за рекламно послание или продукт, описан с по-голям обем информация и с по-голямо значение. Целта е получателят да запази изданието за по-продължително време и то да влезе в употреба в точния за него момент. Други популярни „оръжия“ на печатната реклама са: КАТАЛОЗИ, БРОШУРИ, ПЛАКАТИ, ПОСТЕРИ, АФИШИ Запомнящата се визия и умело подбраната информaция предава посланието по най-ефективен и достъпен за клиента начин.

СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

Преводът от френски на думата "сувенир" е "спомен". Предлагаме ви качествени сувенири в изключително богата гама (химикали, запалки, пепелници, ключодържатели, комплекти и др.), които персонализираме по най-подходящия начин: чрез сито, тампон и топъл печат; термотрансфер; гравиране; обемен логостикер или лазерно изрязване. Така че когато подарявате фирмен сувенир, вашите клиенти и партньори да си спомнят за вашата фирма с чувство на удовлетворение и симпатия!

© All rights reserved. Powered by #napravenozateb.