a000
a013
a009

Наличието на уебсайт е ключово за навлизането в дигиталния свят.

Ако живеете в България или която и да е част от този свят, наличието на онлайн присъствие е първата стъпка към разрастване на вашия бизнес. Уебсайтът е гръбнакът на вашата организация или бизнес, който описва как работите, какво предлагате и защо да избере вас, вместо да избере вашия конкурент. Уебсайтът е като вашия цифров магазин, където посетителите и потенциалните потребители ще дойдат да търсят продукта или услугата, която продавате. Ако сте наясно колко е важно да имате уебсайт за вашия бизнес, но сте объркани как да си осигурите зашеметяващ нов уебсайт.

Позволете ни да се представим.

Изграждане на вашия

онлайн успех.

Web Design

Уебсайтът е онлайн представителство на вашия бизнес, ако го направите правилно, можете да изведете вашата дейност на следващото ниво Ние създаваме уебсайтове с бонбони и лесни за ползване. Модерен и отзивчив за мобилни устройства.

Ние създаваме дизайн по поръчка за всеки клиент. Няма предварително дефиниран универсален дизайн, който да отговаря на всички изисквания и уебсайтове. Ето защо, преди да започнем какъвто и да е проект, ще научим възможно най-много за вашата потребителска персона, философията на проекта и вашата цел.

Имайки всички тези важни подробности пред нас, ние сме в състояние да проектираме перфектно оформление, което напълно да предаде правилното послание на вашата аудитория. И следователно – имат необходимото и очаквано въздействие.

Online Shops

Електронната търговия е бъдещето. Използвайте инерцията и създайте своя онлайн магазин. #Napravenozateb ще изгради онлайн магазин от висок клас, умен, елегантен и лесен за използване.

През 2020 г. продажбите на електронна търговия варират 18,5% от продажбите на дребно в световен мащаб. С други думи, електронната търговия поема властта.

Продажбите на електронна търговия в Европа са нараснали до 621 млрд. Евро през 2019 г. от 547 млрд. Евро през 2017 г. Това е увеличение с 13,6%. Впечатляващо.

60% от потребителите в ЕС, които ще продължат да пазаруват онлайн на същото ниво след избухването. Използвайте инерцията!