Project Description

Защо да поръчате изработка на визитни картички от нас?

Ние от рекламна агенция NapravenoZaTeb, ще изработим за вас уникални визитки на изгодни цени.

Визитката е много важен аксесоар на вашата личност, когато искате да се представите по определен начин в обществото. Визитката е деликатен начин да накарате хората да ви запомнят. Тя е вашата запазена марка. А също е и чудесен маркетингов инструмент на вас и на вашата компания. Визитката трябва да бъде създадена от професионалист, който ясно да разбере и отрази имиджа ви върху нея.

Визитката трябва да има просто и ясно послание. Шрифт, който да има традиционен размер и лесно да се разчита. Избягвайте да използвате ярки цветове, ако сте в традиционен бизнес като финанси или консултиране. Ярък фон като бяло, бежово или светло сиво и тъмен текст като черен, тъмносин или тъмно сиво, както изглеждат професионално, така и е лесен за четене. Въпреки това, ако сте в творческите среди като художник или моден дизайнер, добавяйки малко цвят няма да боли и може да покаже творческата ви страна. Но оставаме на позицията, че визитката трябва да е семпла и ненатрапваща се. Това говори за обраност и смисъл, който искаме да вложим най-вече в дейността си, а самата визитка само да дава общата информация.

С големите възможности на печата днес, много е възможно да имаме наистина пълноцветен текст и дизайн и от двете страни. Но за препоръчване е да се остави и бяло пространство, освен ако не е абсолютно необходимо, поради лого или стандарти на фирмата. Ако няма достатъчно простота и бяло пространство, не можем да дадем шанс на получателя на визитката да нахвърли бегли впечатления за нас или друга информация. Това става напълно невъзможно, ако визитката е черна или гланцирана.

Ние ви предлагаме всичко свързано с изработката на вашите визитки от дизайн до печат.

Избор на хартия 96%
Проектиране 100%
Изработка на дизайн 100%
Печат 100%