Project Description

Ние знаем от първа ръка какво ви е необходимо, за да помогнете на вашия бизнес да расте и да процъфтява.

Нашият доказан тристепенен модел обхваща стратегия, развитие и маркетинг за създаване на печеливши и успешни марки за електронна търговия. Работим с вас, за да създадем цифрова стратегия, която да подобри видимостта на вашата марка и да увеличи вашите онлайн продажби.

 

Всичко, от което се нуждаете, за да започнете да продавате онлайн.

Magento е най-мощната eCommerce платформа с отворен код в света, на която са базирани над 100.000 магазина, които правят милиони оборот.

OpenCart е съвременна, мощна, изключително гъвкава и професионална платформа за е-търговия.

За вашите нужди ще изберем и ще Ви предложим точният продукт.

Дизайнът трябва да бъде удобен за потребителя

И трябва да бъде …

Време е за нова стъпка

Бъди интересен

Агенцията #napravenozateb извършва уникални, изключителни, целенасочени и актуални тенденции в уеб дизайна. Този принцип е в основата на културата на уеб дизайн. Той произвежда произведения, които гарантират хармоничната хармония на графичния дизайн и анимационните визуализации, и която гарантира естетическото и техническото съвършенство на посланието и информацията, които желаят да бъдат предоставени със съдържание.

Бъди актуален

Вашият личен или корпоративен уебсайт има отзивчив дизайн или оригинален на различни устройства (телефон, таблет и т.н.)
осигурява лесна четимост и лесна работа. Цените на уебсайтовете са много достъпни в сравнение с много компании в бранша, ние също ви осигуряваме лесно плащане. Когато проектирате уебсайтовете си като „отзивчиви“, той първо ще бъде оформен автоматично според размерите на екрана и това ще даде възможност на клиентите ви да достигат лесно до вас.