Създаването на лична марка е като създаване на идентичност на марка за продукт или услуга с една голяма разлика. При създаването на идентичност на марката можете да изберете нейното име, ценности и личност. Що се отнася до вашата лична марка, всичко е свързано с вас и вашата автентичност. Това е всичко, което сте, всичко, което се стремите да бъдете, и всичко, което хората ви вярват.

И така, защо трябва да изграждате лична марка?

Личната марка е свързана с установяването на вашата публична личност и съобщаването на вашите ценности, убеждения, цели и цел. Тъй като тенденцията на предприемачите, на свободна практика продължава да се увеличава, а интернет и социалните медийни платформи стават фокусна точка за всичко, никога не е имало по-важен момент за определяне на вашето онлайн присъствие.

БЪДИ СМЕЛ. ИЗРАЗЕТЕ КОЙ НАИСТИНА СТЕ И СИ СОБСТВЕН.

Когато създавате своя лична марка, вие създавате свой собствен дигитален актив, който ще остане с вас през целия ви живот, надминавайки всяка конкретна работа или кариера. Това ще бъде начинът, по който повечето хора ще ви видят днес в нашия дигитален свят. Ако не го направите, оставяте се отворен за някой друг, който да контролира вашата онлайн идентичност, да повреди или дори да опетни репутацията ви. Сега е моментът да отбележите!

Следвайки точките, изброени по-долу, можете да създадете автентична онлайн лична идентичност, която е устойчива и може да се развива, докато се развивате.

Независимо дали сте опитен предприемач или тепърва започвате кариерата си, тази статия обхваща това, от което се нуждаете, за да създадете своя лична марка. Как да го опаковате, да го използвате с най-добрата си полза и как да го изградите и поддържате през целия си живот.

Основни предимства от развитието на вашата лична марка
Демонстрира вашата уникалност

Вашата лична марка се гради върху вашите ценности, цели, умения, опит и страсти. Вашата марка е същността на това кой сте. Това ви прави уникални и ви позволява да изрежете вашата ниша. И по този начин ще ви позволи да се позиционирате като авторитет. Подобряване на доверието и осигуряване на огромно предимство пред някой, който не е работил за разработването на силна лична марка. Това важи особено когато става въпрос за кацане на нова работа или спечелване на нов клиент над конкуренцията.
Изгражда вашето доверие

Вашата онлайн марка ще се превърне във вашата цифрова репутация, портфолио и платформа. Това ще бъде каналът към вашата аудитория, който създава това жизненоважно първо впечатление. Можете да покажете своята работа, казуси и да включите ценни препоръки. Тези елементи ще ви направят по-ценни за тези, които ви търсят. И ако е структурирано правилно, присъствието на вашата марка ще предаде вашите преживявания като строители на надеждност и отварящи врати с висока стойност.
Развива вашата мрежа

Вашата лична марка ясно ще формулира кой сте, какво правите и как можете да помогнете на другите. Това ще улесни хората да видят ползата от свързването с вас. Докато изграждате мрежата си, ще създавате кръгове на доверие, интересуващи се от вас и това, което имате да кажете. Вие от своя страна можете да научите за своите последователи, за техните нужди и интереси. Това ще отнеме време и усилия за култивиране, но когато се установи и процъфти, никой не може да ви го отнеме.
Укрепва вашето влияние

С определена ниша и глас на власт в определена област на експертиза, вашето онлайн присъствие ви дава видимост и сцена, за да повлияете на мненията, решенията, нагласите и действията на вашата аудитория. Това може да бъде особено мощно, ако сте в състояние да ги образовате по пътя чрез споделяне на вашите знания и опит. Ако можете да внесете яснота по определена тема, като пресечете шума и несигурността на нещо. Това ще добави истинска стойност за вашите зрители и ще затвърди позицията ви като експерт по теми.
Увеличава вашата премия

След като сте поставили всички градивни елементи на място и сте започнали да развивате своето онлайн присъствие, всички елементи, присъщи на вашата марка, влизат в игра. Вашите умения, опит, репутация са насочени към оправдаване на начисляването на премиум цени за вашата работа или услуги. Така че, ако изграждате марка по търговски причини или планирате някой ден в бъдеще. Наличието на силна марка ще ви помогне да се измъкнете от стоковия пазар. Това може да бъде изказване на конференции, писане в публикации или придобиване на принадлежност към група или организация.
Използва вашата кариера

Когато сте преминали през процеса на изграждане на вашата марка, ще сте изградили основите на вашата професионална и обществена идентичност. Това ще ви постави пред умовете на хората във вашата индустрия. Това ще ви издигне до позиция, в която да бъдете търсени от преследвачи за вашия опит. И като човек с влияние, това ще ви помогне да се издигнете от пула на пазара на труда. Няма да бъдете разглеждани като число и няма да бъдете поставяни в кутия. Това ще ви даде пълен контрол върху посоката, в която искате да поемете в кариерата си.
Агенция Brandall Създайте своя лична марка
Как да се превърнете в мощна марка

Има по същество 9 стъпки, които трябва да следвате, за да създадете, развиете и поддържате вашата лична марка. Правейки вашата марка правилна, тя ще ви даде възможност като личност, ще ви позволи да насочите вниманието към вашия опит и ще ви накара да се откроите от тълпата.
Стъпка 1: Анализирайте себе си

Отправната точка е най-трудната част от процеса, когато става въпрос за изграждане на вашата личност

марка. Това е така, защото трябва да промените начина, по който мислите; трябва да обърнете нещата и да започнете да гледате навътре, да мислите внимателно и аналитично за себе си. Трябва да сте автентични, така че това трябва да е вашата отправна точка.

Отделете време да помислите за живота и кариерата си до момента, като си спомните откъде сте дошли и какво сте научили, постигнали и преживели, за да определите къде планирате да отидете в бъдеще.

Развихрете страстите си

Прекарайте време, за да разберете кой сте всъщност и какво ви харесва да правите най-добре. Ако можете да разгърнете истинските си страсти, съсредоточете се върху това, тъй като то ще ви мотивира днес и в крайна сметка ще ви донесе най-големите ви награди, емоционално и / или финансово. Не забравяйте, че вашата марка сте вие, тя живее и диша и ще отразява кои сте през целия си жизнен път. Така че не се притеснявайте да уловите това, което ви мотивира днес, в случай че се промени, както вероятно ще се случи, тъй като амбициите и целите ви се променят с течение на времето.

Определете вашите ценности

След като сте решили какво искате да правите, следва да формулирате своите ценности, които се превръщат в основни принципи, които осмислят живота ви. Това са безкомпромисните истини и стандарти, които определят вашия възглед, отношението ви, изборите, които правите, и действията, които предприемате.

Какво е предложението ти

Сега е време да погледнете навън и да определите как това, което искате да направите, може да добави стойност към определен пазар. Тук е важно да запомните, че макар вашата марка да ви отразява, вашата лична марка трябва да се занимава с това, което можете да направите, за да помогнете на други хора. По начин, който е истински и без да прекалявате със себе си – не действайте по-големи, отколкото сте. Ако се направи по правилния начин, вашата марка ще се продаде сама.

Ако можете, социализирайте това, което сте направили досега, със семейството си, близки приятели и колеги, които ще могат да ви дадат ценна обратна връзка за това как гледате на себе си.
Стъпка 2: Поставете целите си

Време е да бъдете конкретни относно това, което искате да постигнете и да постигнете както краткосрочен, средносрочен, така и дългосрочен план. Когато поставяте цели, ги съобразете с реалността и, когато е възможно, използвайте еталон, за да определите как изглежда успехът. Това ще улесни планирането и измерването, докато задавате целите си по-късно в процеса.

Когато определяте еталон, това може да бъде моделиране на ментор или някой, когото следвате, възхищавате се или се стремите във вашата индустрия. Някой, който е постигнал определено ниво на умения, следване или репутация във вашата област на знания или опит. Това не означава копиране, а вместо това да ги изучавате; техните социални профили и уебсайт, подражаващи на това, което правят с цел да ги надмине. И ако тази цел е средносрочна до дългосрочна, помислете за някои междинни цели, така че да можете да измервате стъпки и прогрес към нейното крайно постигане.

В този момент трябва да можете ясно да формулирате визията си за марката и нейната цел в едно или две изречения, обясняващи; какво представлява вашата марка, ценности и какви цели целите да постигнете.

Не отделяйте твърде много време за определяне на целите си, тъй като можете да се върнете по-късно и да го посетите отново, след като изпълните следващата стъпка.
Стъпка 3: Формулирайте ценното си предложение

Досега сте поставили основите на вашата марка и сте установили вашата цел, ценности и това, което искате да постигнете. При разработването на вашето ценностно предложение трябва да имате предвид няколко неща. Те включват: Получаване на разбиране за вашия пазар. Кои са вашите основни конкуренти. И с кого ще говорите – с други думи, кой е вашата аудитория.

Визия

Основни ценности и убеждения

Страсти и интереси

Умения и опит

Индустриални познания

Сертификати и награди

Проучете пазара

Това, което сте избрали да направите, ще се превърне във вашата ниша, в специализираната област, в която се фокусирате. Сега е моментът да проучим подробно този пазарен сектор, за да разберем за какво става въпрос. Разгледайте неща като размер на пазара, дял, стойност, бизнес двигатели, географски тенденции, прогнози и клиенти. Може би вече добре познавате пазара, но не бъдете самодоволни. Шансовете са, че не сте го анализирали по този начин преди. Всяка компания, която пуска нова марка или управлява съществуваща, непрекъснато изследва пазара – вашата марка не се различава.

Проучете конкурентите си

Точно както трябва да разберете и определите своя пазар, вие също трябва да знаете всички подробности, които можете за вашите конкуренти, важна част от позиционирането като марка. Това ще включва компании, частни лица от тях и известни хора във вашата индустрия, включително лидери на мисли и блогъри.

Правейки това, шансовете са да се озовете на голям пазар с голяма конкуренция. Това е напълно добре, тъй като трябва да ви подсили факта, че така или иначе трябва да правите това, като начин да се разграничите. От друга страна, ако попаднете в нова ниша с много малко конкуренти, това е идеалната възможност да направите своя отпечатък и да се познаете в кратък спа център

цялото време.

Наличието на лична марка по дефиниция ви прави индивидуално уникални. Въпреки това, във всички бизнеси хората купуват от хора, така че не предполагайте, че вашата уникалност е вашата диференциация. Това е голяма част от него, но конкурентното позициониране е от съществено значение. Така че работата, която сте вложили в разбирането на вашата конкуренция и изграждането на вашето лично пространство, е ключов компонент за достигане до вашата аудитория.

Идентифицирайте аудиторията си

Сега разбирате повече за пазара, трябва да определите аудиторията си. Вашата ниша ще диктува кой е това, но трябва да разберете колкото можете, за да знаете как да общувате с тях. След като проучихте типичните профили на вашия пазар, вашата цел трябва да бъде да изградите персона на аудиторията си. Тази персона ще бъде измислено представяне на предпочитания от вас клиент.

Осигурени с информацията, която имате за вашия пазар и вашите конкуренти, вече можете да позиционирате вашата марка с диференциация и да създадете предложение, което да отговаря на нуждите, желанията и желанията на вашата аудитория.

Когато създавате ценностно предложение, това трябва да бъде кратък раздел текст, който ясно определя какво представлява вашата марка и защо съществува. Той трябва да включва какво предлагате, коя е вашата целева аудитория, как сте позиционирани спрямо вашите конкуренти. Той трябва да отразява целта на вашата марка, създавайки яснота, като се фокусира върху основните й елементи, които заедно създават нещо завладяващо, отличително и уместно.

Тези елементи комбинират вашите лични диференциатори на марката. Набор от уникални функции и предимства, които се превръщат в основа за начина, по който установявате и поддържате своето конкурентно предимство.
Стъпка 4: Създайте вашето име и история

Вземане на решение за име

Когато решавате името на вашата марка, имате две възможности, които имате на разположение за разглеждане. Първото е да използвате собственото си име, а второто е да изберете друго име. За да сте сигурни, че правите това правилно, трябва да сте преминали през процеса на създаване на вашето предложение за стойност.

Името на вашата марка трябва да означава нещо, да има значение и да може да привлича вниманието на хората.

Ако харесвате името си и отговаря на това кой сте и за какво се застъпвате, проверете наличността му, регистрирайте го и го поставете онлайн. Ако е взето, опитайте друго разширение на име на домейн, но не забравяйте да изберете такова, което отговаря на вашите изисквания. Можете да проявите малко креативност, като добавите тире или инициал, за да работи. Ако обаче имате много популярно име, помислете за добавяне на друго име. Например johnsmithcopywriter.com – това дори може да е предпочитаната от вас опция.

Може би използването на вашето име просто не е правилният подход, което може да се случи по много причини. В този случай трябва да изберете име, което да отговаря на това кой сте.

Опитайте се да го направите вечен, неуморен, лесен за казване и запомняне и се уверете, че е различен от конкурентите, които имате там. Ако използвате тази опция, не забравяйте, че това все още е вашата лична марка, така че трябва да върви ръка за ръка с вашето име. Името ви винаги трябва да стои в основата на вашата марка и с времето да стане взаимозаменяемо в очите на вашата аудитория.

Създайте вашите съобщения

След като дефинирате името си и това, което сте като марка, може би най-важното е какво казвате и как го казвате. Следователно съобщенията трябва да бъдат в центъра на всичко, което правите, както в писмена, така и в устна форма. Съобщенията на вашата марка трябва да се превърнат в последователно основно предложение за стойност, което се прилага към всички ваши комуникации. Именно това ще накара хората да се свържат с вас – като ги вдъхновява, убеждава и мотивира, привлича и в крайна сметка ги има, както следва, и клиенти. Започнете, като определите кои са основните съобщения, които искате да комуникирате.

Сега знаете какво казвате, трябва да определите как да го кажете. Не забравяйте, че вашата марка е отражение на вас и вашата автентичност, така че бъдете верни на личността и характеристиките си и не се опитвайте да я налагате. Да, можете да подчертаете някои от чертите си, като ги вплетете в личността на вашата марка, но го направете естествено и по начин, който допълва вашите послания и история.

Установете своя глас

Където имате повече контрол е, когато става въпрос за установяване на вашия тон на гласа. Гласът на вашата марка е нейното отношение, което означава как вашата марка говори на своята аудитория. Комбинирането на личността и тона на гласа създава стила на вашата марка, който трябва да остане последователен във всичките ви комуникации.
Стъпка 5: Създайте вашата визуална идентичност

Визуалната идентичност на вашата лична марка ще бъде най-мощният начин за привличане на внимание и изграждане на разпознаваемост на марката. Тя трябва да отразява същността на вашата марка, нейното стойностно предложение и как се разграничавате от конкуренцията. Ако се направи правилно, идентичността на вашата марка ще съдържа всичко, за което марката ви се застъпва, и искате да предадете на аудиторията си.

Проектиране на вашето лого

Що се отнася до проектирането на лого, повечето хора правят грешката, като го правят твърде рано. Всъщност описателните характеристики на вашата лична марка винаги трябва да предшестват всяка форма на визуален идентификатор

обект, така че не се опитвайте да създадете вашето лого, докато предишните точки не бъдат завършени.

Визуалната идентичност на вашата марка ще бъде най-мощният начин за привличане на вниманието и изграждане на признание, тъй като предоставя посланието си в най-кратки срокове.
Чуруликайте това

Когато разработвате дизайна на вашето лого, вашата цел трябва да бъде да го направите опростено, като му позволите да бъде бързо декодирано през човешкото око. Типографията, формите, цветовете и пространството трябва да се комбинират, за да се създаде високоефективна идентичност на марката. Някои визуални характеристики могат да бъдат по-забележими като цвета или смелостта, за да отразят отношението и личността му.

Добавете слоган

Трябва да включите слоган, получен от вашите съобщения, който става неразделна част от вашето лого, информиращ хората за това кой сте и за какво се застъпвате.

Създайте своя външен вид и усещане

Освен това трябва да се разработи графичен стил и цветова палитра, за да се постигне желаният външен вид и усещане за идентичността на вашата марка. Това ще включва типография, фотография, графични изображения, икони и илюстрации, които, когато се комбинират, визуално ще представят същността, ценностите и личността на вашата марка.

Включете някои насоки

След като завършите, вземете поне някои основни насоки за марката. Те ще формират стандартите и спецификациите на визуалната и описателна идентичност на вашата марка. Целта му е да осигури последователност и цялост на марката във всичките ви комуникации.

Изтеглете вашето безплатно ръководство за брандиране
Стъпка 6: Разработете стратегията си за марка

Когато разработвате стратегията си за марка, основният ви фокус трябва да бъде да създадете видимост и осведоменост, следователно фокусът ви трябва да се основава на популяризирането на вашата марка. Ключовите компоненти на това ще включват уебсайт и социални мрежи.

Уебсайтът е задължителен

Създаването на собствен уебсайт трябва да бъде в основата на вашата лична стратегия за брандиране. Това ще бъде нещо, което притежавате и имате пълен контрол над него. Вашият уебсайт ще се превърне в централното място, където ще демонстрирате идентичността на вашата марка, вашата история и вашето съдържание. Тя трябва да бъде добре структурирана, да има убедителни послания и съдържание и да има професионален външен вид и усещане, които създават въздействие и интерес.

За да бъде вашата марка успешна онлайн, тя трябва да бъде силно разпознаваема, ангажираща и наистина автентична, отделяйки се от конкуренцията.

Това първо впечатление наистина е от значение, така че вашето съобщение трябва да бъде ясно, убедително и ценно, така че да привлече вниманието на вашата аудитория. За да постигнете това, началната ви страница трябва да има комбинация от съдържание и графики с ясен призив за действие. Това ще привлече аудиторията ви, за да разбере повече за вас и какво имате да кажете или продадете. Вашият призив за действие може да бъде абониране за вашия блог, регистрация за безплатен уебинар или безплатна консултация. Вашето съдържание ще включва вашето предложение за стойност и ключови съобщения. Графиката трябва да включва комбинация от висококачествени снимки, изображения и икони.

Преди да започнете на вашия уебсайт, документирайте неговата структура, например:

Структура на уебсайта
За вас или био
Услуги
Отзиви
Фирми, в които сте работили и имате опит
Казуси
Говорещи ангажименти
Блог, видео или подкасти
Информация за връзка
Призиви за действие и формуляри за абонати

Използвайте социалните медии

Социалните медии са рентабилен начин да привлечете аудиторията към уебсайта си. Има много други опции за популяризиране на вашата марка онлайн. Например; техники за маркетинг в търсачки като Google Adwords PPC (Pay Per Click), което е много добър начин за увеличаване на трафика на уебсайта Ви. Ако продавате онлайн, помислете за тях в рамките на вашата стратегия. Ако не, маркетингът, управляван от съдържанието, ще бъде най-добрият подход, който ще помогне за органичното популяризиране на вашата марка.

Разгледайте добре всички социални медийни платформи там и определете къде най-вероятно ще намерите вашата аудитория. В Twitter, Instagram, LinkedIn, Youtube или така нататък? Изберете тези, където ще намерите вашите клиенти и регистрирайте вашата марка там. Който и сайт за социални медии да изберете, бъдете последователни и използвайте едно и също потребителско име за всички тях. Ако името на вашата марка е взето, измислете друг начин да го включите, така че търсачките да се възползват от него.

Всички акаунти в социалните медии работят по различен начин. Например, Facebook има както профил, така и страница за фен. И двамата ви представят по различни начини и предлагат различни функции. Важно е да опознаете добре социалните си платформи, за да управлявате ефективно присъствието си в мрежата.

Съобщенията и изображенията, които използвате във вашите социални медийни платформи, трябва да бъдат последователни и да имат същия вид на усещане като вашия уебсайт.

Поставете си цели

Вашата стратегия за марка трябва да включва вашите ключови цели, които са измерими стъпки, които трябва да предприемете, за да приложите това, което сте си поставили за цел. То трябва да включва какво трябва да свършите и до кога.
Стъпка 7: Подгответе своя план за съдържание

Добре обмисленият план за съдържание ще ви помогне да структурирате какво искате да кажете и кога искате да го кажете. При подготовката

план за съдържание, трябва да поставите аудиторията си в центъра на всичко. Темите, които искате да обхванете, проблемите, които искате да адресирате, и съобщенията, които искате да предадете. По този начин ще имате най-добрия шанс да се свържете с аудиторията си по най-добрия възможен начин.

Започнете с подготовката на съдържанието за вашия уебсайт въз основа на структурата, която сте подготвили в предходния раздел. Не забравяйте да впишете в писането си ценностното си предложение и да следвате идентичността на марката, която сте създали.

След това започнете планирането на вашия блог и насочете броя публикации, които планирате да изпратите за период от дванадесет месеца. От това можете да разберете колко време на месец трябва да отделите за писане на съдържание. Опитайте се да разпространявате публикациите си равномерно, но това може да се дължи на събития или сезонни дейности и т.н.

Крайната ви цел в социалните медии трябва да бъде да свържете визуалния образ и послание на вашата марка с нуждите и желанията на вашия клиент, в точното време и на точното място.

Броят публикации, които пишете, вероятно ще бъде баланс между това, което правят вашите конкуренти и колко време имате на разположение. Най-важното обаче е оригиналността и качеството на вашето съдържание. Времето може да играе много важна роля и затова трябва да планирате предварително. Потърсете ключови събития, пускания на продукти и т.н., както и следете тенденциите и проблемите на пазара.

Винаги бъдете готови да се възползвате от всяка възможност, която се появи, за да можете да извадите името си там.

Вашият план за съдържание трябва да започне с вашия блог, който се превръща във вашия основен източник на информация. Откъсите могат да се споделят в сайтовете на социални медии и винаги включват връзка към вашия блог и уебсайт. Могат да се правят и цитират цитати и да се публикуват снимки в Instagram.
Стъпка 8: Разпространете дейностите си

След като изпълните тези стъпки досега, вече разполагате с градивни елементи, за да изградите платформите си и да се включите онлайн:

Името на вашата марка
Дизайн на лого и идентичност
Предложение за стойност и ключови съобщения
Писменото съдържание на вашия уебсайт
Профили в социалните медии
План за съдържание за вашите публикации
Хронология на ключовите дейности

Изградете своя уебсайт

Вашият уебсайт трябва да бъде вашият първи приоритет. Уверете се, че сте направили вашето проучване и сте избрали правилната платформа за уебсайт и хостинг услуга. Винаги използвайте протокол https през http. Това добавя допълнителен слой сигурност, гарантиращ, че всички комуникации между вашия браузър и уебсайт са криптирани.

Добавете страниците, съдържанието и графиките към вашия уебсайт. Ако имате опит и правите това сами, изберете тематичен пакет, който да ви помогне с оформлението. Не купувайте готова тема без съвет. Може да е пълен с приставки и функции, които няма да използвате и които забавят уебсайта Ви.

Подготовката на уебсайта ви отпред с висококачествено съдържание и изображения е едно, а другото е как ще работи в задната част. Това означава, че вашият уебсайт трябва да съдържа добро ниво на SEO (оптимизация за търсачки). Това ще подобри обхождането на уеб и индексирането на съдържанието на уебсайта. Разбирането как можете да оптимизирате това е от ключово значение, тъй като ще даде възможност на уебсайта Ви да се класира добре във времето на страниците с резултати от търсачките.

Напишете вашите публикации

Когато стартирате уебсайта си, започнете да пишете първите си публикации. Извеждайки ги в социалните медии, ще започнете да изграждате следното. Това може да отнеме време и колкото повече усилия полагате за това, толкова по-бързо ще видите резултатите си. Веднага след като започнете да публикувате, трябва да прецените ефективността му. Освен обратната връзка, генерирана от сайтовете, изпращайте линкове до вашите колеги и контакти от бранша и искайте тяхната обратна връзка. Това ще ви помогне да прецизирате бъдещите си публикации. Докато ставате по-известни, вашата аудитория започва да ви моли да обхващате конкретни теми, които всичко отива към по-задълбочено разбиране на вашите клиенти.
Стъпка 9: Поддържане на вашата марка

Следвайки структуриран план, имате най-добрия възможен шанс да постигнете и надхвърлите целите си. С течение на времето целите ви ще се променят; или те ще станат по-амбициозни, или ще се променят, докато разнообразявате или преминавате към други неща. Каквото и да ви носи бъдещето, поддържането на вашата марка ще гарантира, че тя винаги е истинско отражение на вас. С внимателно внимание вашата марка винаги ще остане вярна за вас и вашата аудитория. И докато работни места, компании и кариери идват и си отиват, вашата марка ще бъде там, издържайки на изпитанието на времето.

Поддържайте нещата актуални

Важно е винаги да поддържате актуалното си съдържание. Това включва всички страници, за да поддържа уебсайта Ви да изглежда свеж и актуален, особено когато популярността Ви расте и хората се връщат отново с течение на времето. Разработете уебсайта си, за да включва нови страници, безплатно изтегляне на информация и така нататък, за да стане възможно най-интерактивен, подобрявайки потребителското изживяване. Уверете се, че SEO и целият софтуер, лицензи и плъгини са актуализирани.

Ако правите тази работа сами, отделете известно време, за да сте в крак с промените в търсачките и в социалната мрежа

dia платформи, тъй като тези неща се движат с бързи темпове. Преди всичко поддържайте актуалност и връзка с вашия пазар, вашата конкуренция и вашата аудитория.

Актуализирането на аудиторията с това, от което се нуждае, ще ви помогне да запазите нишата си.
Обобщение

Разработването на вашата лична марка отнема време и ангажимент, но след като започне да работи, може да бъде относително лесно да се поддържа. Усилената работа, която полагате, ще бъде от голяма полза, като ви даде това конкурентно предимство в нашия бързо движещ се цифров свят. Независимо дали това е над вашите връстници, кариерата, възможностите за работа или като предприемач.

След като вашата лична марка се утвърди, това ще донесе много предимства. Това започва с оформянето на вашата собствена история и продължава развитието на вашето чувство за себе си, изграждайки самочувствието си по пътя. Поемайки контрола върху разказа си, вие поемате контрол над себе си, посоката и идентичността си. Вашите онлайн връзки ще процъфтяват и ще ви се отворят възможности, които никога преди не биха били възможни.
Изтеглете ръководството за лична марка

За да ви помогнем да развиете личната си марка, ние изготвихме ръководство за персонално брандиране, което ще ви преведе през поетапния процес, описан в тази публикация. Като лични специалисти по брандиране, ние също така разполагаме с персонализирани пакети, които да ви подготвят за възможно най-кратки срокове. За допълнителна информация относно нашата услуга можете да посетите страницата ни за лични услуги за брандиране или да видите пример за един от нашите лични проекти за брандиране.

Ако имате въпроси или искате безплатна лична консултация за брандиране, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment